[vc_row bg_type=”image” parallax_style=”vcpb-default” bg_image_new=”id^7613|url^https://www.adnanakyuz.com/wp-content/uploads/2019/07/Onlar-gerçek-Doğal-Vücut-Geliştiriciler.jpg|caption^null|alt^null|title^Onlar gerçek Doğal Vücut Geliştiriciler|description^null” bg_image_repeat=”no-repeat” bg_override=”browser_size” css=”.vc_custom_1563958830186{background-position: 0 0 !important;background-repeat: no-repeat !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”330px”][vc_custom_heading source=”post_title” font_container=”tag:h2|text_align:left|color:%230c0c0c” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1510251627482{padding-right: 15px !important;}” el_class=”yesil”][vc_column_text][yazar] [okuma] [gor][/vc_column_text][vc_empty_space height=”250px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]

Vücut geliştirmeyi düşününce, muhtemelen geniş sırtlı ve güçlü kasları olan erkekler ve kadınlar aklınıza geliyor. Ama alternatifler de var. Doğal vücut geliştirme disiplini olan “insan fiziği” ile fitness ve vücut geliştirme endüstrisi sosyal bir değişim ve Sağlıklı Yaşam ile estetik vücut formna göre bir tavır farklılığı geliştirdi. Bu disiplin, herkeste iyi duracak sağlıklı ve taze bir imaj önermekte.

Bu prensibe önem veren İsviçre’den iki kardeş Valentin ve Majkell Marjakaj. Bu disiplinde en iyi İsviçreli atletler ve daima uluslararası sıralamada zirvedeler.

Kardeşler kendi fitness mağazalarını işletiyorlar. Müşterilerine kişisel antrenman, beslenme ve eğitim planları sunup diğer spor meraklıları ile deneyimlerini paylaşıyorlar.

[/vc_column_text][vc_column_text]

Nasıl başladı

İki kardeş spora olan tutkularını genç yaşta boksa başladıklarında farkettiler. O zaman bile bu spor dalında başarılıydılar ve İsviçre ulusal takımına seçilmişlerdi. Profesyonel bir vücut geliştirici bu iki kardeşe ilgi gösterdi ve onların içinde yeni bir tutku doğdu. 2012 yılından beri her iki kardeş de özellikle erkek fiziği kategorsinde doğal vücut gelişimine odaklandılar. Valentin’e göre, “Bizi bu kadar büyüleyen kısım vücudu mükemmeliştirme sanatı olması. Sarsılmaz bir disiplin ve sıkı çalışma ile neler başarabileceğiniz eşsiz.””

Ve bu disiplini görebiliyorsunuz. Rekabetçi bir süreçte olsalar da olmasalar da değişik antrenmanlarla haftada 6 kez çalışıyorlar. Bu demek oluyor ki çalışma değişik kas gruplarına ayrılıyor. Bu sayede yeteri kadar güç toplayıp kasları fazla çalıştırmamış oluyorlar.

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][pilgili id=”5201″ slink=”http://bit.ly/Kyani-Saglik-Ucgeni”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”10px”][vc_column_text]

Atletler Kyani Triangle of Wellness’i seviyorlar

Onların bu antrenman eforlarını destekleyen ise bizim Kyani Triangle of Wellness. Kyani Sunrise, Kyani Nitro Xtreme ve Kyani Sunset gibi ürünlerimizi aldıklarından beri daha az kas ağrısı, daha çabuk toparlanma süreçleri ve kas büyümesini destekleyen daha iyi uyku gibi faydalarını gördüler. Majkell, bir süre bilek ağrıları yaşadı ama Kyani ürünleri kullandığından beri yeniden tam egzersiz yapabiliyor. Her ikisi de şöyle diyor; “Daha önce pek çok gıda takviyesi denedik ama hiçbiri bizi bu üç Triangle of Wellness ürünü kadar tatmin etmedi. Antrenmanımıza muhteşem bir ekleme oldu.”

Sıkı çalışma çok önemli. Her ikisi de pek çok ulusal ve uluslrarası başarıya sahip:

– 2017 yılından beri, İsviçre Şampiyonasını arka arkaya kazandılar ve daima ilk iki sırayı paylaştılar.

– 2017 yılında, Valentin Boston’da ikinci oldu.

– 2018 yılında, Majkell, Los Angeles’da Dünya Şampiyonası’nda ikinci sırayı aldı ve Valentin ise altıncı oldu.

Başarı listeleri uzun ama halen ulaşmak istedikleri hedef Dünya Şampiyonluğu. 15-16 Kasım 2019 tarihlerinde New York Şehrinde gerçekleşecek ABD’deki Dünya Şampiyonası yolunda her ikisine de başarılar diliyoruz.

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

En Son Haberleri Almak İçin Abone Olun

Spam yok! Gizlilik Politikamız hakkında buradan bilgi edinin.